Op vrijdag & zaterdagavond vanaf 21.00u kan je in café Den Bengel de benen strekken op de tonen van de discobar!

Inkom vrij en met onze uitgebreide muziekkeuze is er voor elk wat wils!

***
Zalen beschikbaar voor vergaderingen / recepties / feesten / seminaries ...

Bekijk menuitem "Zalen" voor alle info!!!
Komende evenementen!
Elke vrijdag
-
zaterdag
& zondagavond DJ en dans!!!
© Copyright - GVRSoft@Web 2014

Om de autocarreizigers die de stad Antwerpen bezoeken de gelegenheid te geven zoveel mogelijk van hun reis te genieten, zonder veel tijd te verliezen, bieden wij hen de volgende dienst aan, op voorwaarde dat de maatschappij ons minstens 2 dagen bij voorbaat verwittigt, om de nodige schikkingen te treffen:

Wij bieden aan groepen autocarreizigers een snelle ontbijtservice aan, bestaande uit

  • Een kop koffie,
  • Een glas fruitsap,
  • Twee sandwiches of pistolets,
  • Boter, konfituur, kaas en ham.

De chauffeur of begeleider noteert het aantal ontbijten op de bus en ontvangt € 8,-/p.p.. Daarna belt hij de bestelling en het aankomstuur door naar DEN BENGEL en bij aankomst op de Grote Markt is de tafel gedekt.Géén tijdverlies met aparte bestellingen, geen aanschuiven aan de kassa. Enkel genieten !!!!

Deze dienst is ook mogelijk voor lunch en avondmalen. Neem als autocaruitbater of organisator contact op met 03/233.32.90 (vragen naar Jo) of mail ons op info@denbengel.be voor verdere informatie en afspraken.
Leerlingen en/of groepen studenten op school- of studiereis kunnen bij ons gratis gebruik maken van één of meerdere van onze zalen om hun meegebrachte lunchpakket te nuttigen. Wij vragen enkel één consumptie p.p. te verbruiken.

Alle andere mogelijkheden zijn bespreekbaar, daarvoor neem je contact op met café Den Bengel via email of telefonisch!!!