Op vrijdag & zaterdagavond vanaf 21.00u kan je in café Den Bengel de benen strekken op de tonen van de discobar!

Inkom vrij en met onze uitgebreide muziekkeuze is er voor elk wat wils!

***
Zalen beschikbaar voor vergaderingen / recepties / feesten / seminaries ...

Bekijk menuitem "Zalen" voor alle info!!!
Komende evenementen!
Elke vrijdag
-
zaterdag
& zondagavond DJ en dans!!!
© Copyright - GVRSoft@Web 2014

Verenigingen gevestigd in "Den Bengel"

ANTWERPS POESJENELLENTEJATER

Onder de gelagzaal van het bruin cafe DEN BENGEL bevindt zich een unieke 16de eeuwse kelder, waarin "op het lijf geschreven" poppenvoorstellingen plaatsvinden voor volwassenen. Het Antwerps Poesjenellentejater treedt er op na reservatie voor groepen van maximum 49 personen.

De voorstellingen kunnen doorgaan op vrijdagavond, zaterdag of zondag. Het aanvangsuur kan U vrij kiezen, maar is ten laatste om 21.00 uur. Reserveren van een groepsvoorstelling kan op 03/289.50.96 of via poesje@straffentoebak.be.

Eventuele maaltijden voor of na de voorstelling kunnen bij voorbaat besteld worden via het nummer 03/233.32.90 (vragen naar "Jo") of via info@denbengel.be.

Men komt bijeen in de gelagzaal van DEN BENGEL en vertrekt van daar, begeleidt door muziek, naar de kelder. De voorstelling zelf duurt ongeveer 2 uur. Hierin is een pauze begrepen van 25 minuten om in de gelagzaal van DEN BENGEL even de keel te spoelen.

De prijs van de voorstelling bedraagt € 375,- (BTW inbegrepen), ongeacht het aantal toeschouwers. Bij reservatie betaald men € 75,-, het saldo contant na de voorstelling.Bij reservatie ontvangt U een vragenlijst over de toeschouwers. Hoe meer informatie U hier op invult, hoe plezanter de voorstelling wordt.

Na de voorstelling kan U nagenieten in de gelagzaal of in één van de DEN BENGEL-zaaltjes en eventueel een groepsmaaltijd nuttigen. Voor prijzen en suggesties hieromtrent verwijzen wij U naar HIER. De huur van een zaal bedraagt 60,-, maar wordt integraal terugbetaald bij contante betaling na de maaltijd. De prijzen van de consumpties zijn identiek als deze in het bruin cafe.

Alvast een unieke beleving in cafe DEN BENGEL !!!