Op vrijdag & zaterdagavond vanaf 21.00u kan je in café Den Bengel de benen strekken op de tonen van de discobar!

Inkom vrij en met onze uitgebreide muziekkeuze is er voor elk wat wils!

***
Zalen beschikbaar voor vergaderingen / recepties / feesten / seminaries ...

Bekijk menuitem "Zalen" voor alle info!!!
Komende evenementen!
Elke vrijdag
-
zaterdag
& zondagavond DJ en dans!!!
© Copyright - GVRSoft@Web 2014

HET BRUIN CAFE

Op de gelijkvloerse verdieping van cafe DEN BENGEL bevindt zich de gelagzaal. Iedere dag vanaf 09.00 uur kan U er terecht aan de toog waar de wereldproblemen besproken en verbeterd worden, van waar de politieke mandatarissen scherp in de gaten worden gehouden en waar reeds menige politieke beslissing is gevallen.

U kan "hangen" aan de toog of de gezellige sta-tafels of een babbel doen in de zetels van de rookvrije lounge. Beperkte vergaderingen of minirecepties na een huwelijk of geboorte-aangifte kunnen zonder problemen in deze lounge gehouden worden.

In deze ruimte bevinden zich een gewoon en een reuze-flatscreen-TV-toestel, zodat alle sportuitzendingen kunnen gevolgd worden bij het nuttigen van een frisse pint.

Het interieur is autenthiek en straalt de sfeer van de late middeleeuwen uit. Hier wordt nog "plat Aentwaerps" gesproken en babbelt iedereen, van politieker, zakenman tot "Jan met de pet" met elkaar, zonder onderscheid van stand of rang. DEN BENGEL herbergt ook een unieke verzameling oude kinderfoto's of "Bengeltjes"

Ons recent vernieuwd terras biedt plaats aan 50 personen en geeft een unieke kijk op het Antwerpse stadshuis, de Brabofontein, de OLV-Kathedraal en de talrijke evenementen op de Antwerpse Grote Markt. U ziet er de paardentram en de koetsiers vertrekken die de toeristen de stad rondvoeren.

Kortom, gezelligheid en sfeer, midden het hart van de metropool, op wandelafstand van de Scheldekaaien en de gekende winkelstraten. DEN BENGEL, de ideale uitvalsbasis voor een toeristische stadsverkenning.