Op vrijdag & zaterdagavond vanaf 21.00u kan je in café Den Bengel de benen strekken op de tonen van de discobar!

Inkom vrij en met onze uitgebreide muziekkeuze is er voor elk wat wils!

***
Zalen beschikbaar voor vergaderingen / recepties / feesten / seminaries ...

Bekijk menuitem "Zalen" voor alle info!!!
Komende evenementen!
Elke vrijdag
-
zaterdag
& zondagavond DJ en dans!!!
© Copyright - GVRSoft@Web 2014

Beste bezoeker,

Brenda, Tony  en hun team heten U van harte welkom in Cafe DEN BENGEL, de "place to be" in het hartje van het Antwerps toeristisch centrum. Gevestigd in een historisch, beschermd gebouw dat in de rijke middeleeuwen fungeerde als Gildenhuis, en heden ten dage nog niets van zijn charme heeft verloren.

Dankzij z'n unieke ligging hebt U een prachtig uizicht op het majestueuze Antwerpse stadhuis,de Grote Markt en de Brabo-fontein. Vanop het vernieuwde terras (50 zitplaatsen) bent U bevoorrechte getuige van tal van Antwerpse activiteiten zoals de Gildenfeesten, de Rubensmarkt, het Natour-Dernyspektakel,de aankomst van de IronMan, het Taptoe, het Handwerpenfestival, de ijspiste in de kerst- en nieuwjaarsperiode, de kerstmarkt, enz...  

Wat Wetstraat, 16 is voor de nationale regering is Cafe DEN BENGEL voor de Antwerpse mandatarissen. Kwatongen beweren zelfs dat er meer beslissingen genomen worden aan de toog van DEN BENGEL dan in de Antwerpse Schepenzaal.

DEN BENGEL is tevens de thuis- of vertrekbasis van diverse Antwerpse verenigingen en instellingen zoals het Antwerps Poesjenellentejater STRAFFEN TOEBAK, de Antwerpse Jazzclub, de Europese Snorrenclub Antwerpen, de Backgammonclub, de Prinsencamere DEN DEUGNIET en de Siminisviering, het feest van de vruchtbaarheid.

Dankzij zijn drie zalen op de eerste, tweede en derde verdieping biedt DEN BENGEL ook een picknickplaats aan voor scholen op school- of studiereis tot 200 personen en geeft hij ruimte voor vergaderingen, recepties, buffetten, walking diners, demonstraties en bedrijfsvoorstellingen, privé-feesten, enz...

Kortom, DEN BENGEL biedt voor elk wat wils. Wat op deze site niet vermeld staat is bespreekbaar. Aarzel niet ons te bellen of te mailen voor verdere info. Wij staan dagelijks ter Uwer beschikking vanaf 09.00 uur (zelfs vroeger is mogelijk voor autocarreizen die wensen te ontbijten, na telefonisch contact) tot ..... uur.

Brenda & Tony en hun team